TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Prin accesarea și utilizarea acestei platforme, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. și ale candidaților. Datele sunt prelucrate în conformitate cu obligația legală impusă de legislația în vigoare. Acest lucru se realizează pentru a asigura respectarea cerințelor legale și pentru a îndeplini obligațiile prevăzute de normele și regulamentele aplicabile.

Datele cu caracter personal ale candidaților sunt esențiale pentru atingerea scopului specific, care constă în completarea și validarea angajamentelor. Nu prelucrăm datele dvs. și ale candidaților pentru alte scopuri decât cel menționat anterior.

Păstrăm datele candidaților în siguranță și le protejăm împotriva accesului neautorizat, modificării sau dezvăluirii.

Nu vom partaja datele dvs. și ale candidaților cu terți în afara necesității de a îndeplini procesul de redirecționare a impozitului. Utilizăm măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja datele dvs. și ale candidaților.

Prin utilizarea platformei AngajamentAutism.ro, utilizatorul confirmă că înțelege și acceptă că Asociația Help Autism nu poartă nicio responsabilitate în legătură cu modul în care sunt completate angajamentele, cu prelucrarea datelor cu caracter personal înscrise în aceste formulare sau cu direcționarea acestora între organizația non-guvernamentală și candidat, precum și invers, sau între candidat sau organizația non-guvernamentală sau oricare altă parte terță.

De asemenea, Asociația Help Autism și platforma AngajamentAutism.ro nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la legalitatea completării, semnării, colectării și transmiterii acestor formulare. Platforma are exclusiv un scop tehnic, servind drept instrument, iar întreaga responsabilitate pentru respectarea legislației în vigoare referitoare la Angajament revine în mod exclusiv utilizatorului.